webshop

billigt computer sleeveEfter at have snakket om at åbne en webshop meget længe, lykkedes det endelig min kæreste Jonas og jeg at slå dørene op til vores webshop d. 1. maj 2013! Vi var så spændte og havde arbejdet i døgndrift på at få den op at køre i flere dage. Da vi endelig åbnede fik vi en masse seje kunder forbi – virkelig en fed følelse.

Vores idé bag webshoppen er meget simpel: Vi sælger flotte, billige computersleeves. Så simpelt er det. Vi har et udvalg af fire forskellige farver: sort, hvid, pink og blå, og de fås alle i enten 11,6″, 13,3″ eller 15,4″. Priserne er hhv. 99 kr., 119 kr. og 139 kr.

Shoppen er lavet i WooCommerce med et tema fra WooThemes for at holde omkostningerne nede. Vi tager mod betaling via PayPal, med BitCoins, med Visa eller Mastercard eller ved bankoverførsel. Vi sender til hele Danmark for 25 kr.

Konceptet er super simpelt, og vi elsker vores sleeves! Vi bruger dem selv og har en i hver farve. Se lige, hvor fine de er:

Billige sleevesJa, jeg er altså svært stolt af hele projektet med vores computersleeves. Jeg er overbevist om, at vi har været enormt heldige – men vi har fundet et producent, som vi er nogenlunde tilfredse med, og som vi kommer til at bruge en anden gang. Yes.

BESØG WEBSHOPPEN HER.

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *