VELKOMMEN TIL BLOGGEN

Celia Schow

Hej og hjerteligt velkommen til bloggen.

Jeg tænker, at jeg lige hurtigt vil præsentere, hvad du kan forvente af denne blog, da det måske ikke er helt nemt at gennemskue ud fra resten af informationerne på min nye side.

Siden her er skabt med to formål:

For det første har jeg længe haft lyst til at skabe en side, om mig som person – et slags online CV, hvor alle kan læse om, hvem jeg er, og hvad jeg laver. Derfor er der også en masse informationer om mine andre sites.

For det andet har jeg manglet et sted, hvor jeg kan skrive løst og fast om alt det, der interesserer mig inden for internet-verdenen. Det kan være alt fra, hvordan og hvorfor jeg startede min webshop, hvordan jeg tjener penge på min skønhedsblog, hvad det koster at rejse verden rundt, hvad jeg tjener på affiliate marketing osv.

Listen er enormt lang, da jeg har virkelig mange indlæg, der er stort set skrevet i mit hoved. Jeg har glædet mig helt vildt til at komme i gang, og nu synes jeg endelig, at siden er begyndt at ligne noget, jeg kan være bekendt. :)

Jeg har valgt et super piget tema, som jeg har købt hos Bluchic – de laver de flotteste temaer til kvindelige businessfolk. Det er lige noget efter mit hoved, og jeg lover, at der nok skal komme en anmeldelse af temaet og af Bluchics øvrige temaer, så snart jeg lige har testet det lidt mere. But so far so good…

Jeg har lavet en meget detaljeret gennemgang af, hvem jeg er som person inde på min om mig side. Så mens vi venter på flere indlæg her på bloggen, kan I roligt smutte forbi der og læse om mig.

* * *

Tak for besøget!

Blev du inspireret af dette indlæg? Så del det gerne med dit netværk!Email this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0

Indlæg du også vil synes om

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *