Om mig

Hej og velkommen til CeliaSchow.dk – stedet, hvor jeg kan få lov til at være det sammensatte menneske, jeg i virkeligheden er.

SKØNHEDSBLOGGEREN

Celia Schow Jeg er en rigtig piget pige med en stor passion for makeup, hudpleje og hårpleje. For at kunne folde mig fuldt ud med disse interesser oprettede jeg i december 2011 skønhedsbloggen Sart hud. Bloggen tager udgangspunkt i min egen hud, der er enormt sart. Jeg har efterhånden fået opbygget en viden inden for hudpleje, og jeg deler mine bedste råd og tips på min blog.

Efter kun lidt over 4 måneder som skønhedsblogger, blev jeg tilbudt at komme med i Danmarks største bloggernetværk, Bloggers Delight. Jeg takkede med det samme ja og i juni 2012, kunne jeg endelig byde mine læsere velkommen på mit eget domæne sarthud.dk (jeg bloggede før på WordPress’ gratis platform) under Bloggers Delights faner.

Dette betød dels, at jeg fik reklamer på min blog, men også at jeg kom med i et stort netværk af Danmarks dygtigste bloggere. Særligt det sidste fik mig til at sætte enormt store krav til mig selv, og jeg optimerede min billedekvalitet og mit udtryk – bloggen var pludselig blevet et professionelt foretagende.

I perioden efter min optagelse hos Bloggers Delight læste jeg mere og mere om online markedsføring, og jeg fik en masse gode idéer til markedsføringen af min blog. Dog betød min kontrakt med Bloggers Delight, at de stod for alt på denne konto. Jeg kunne heller ikke selv installere plugins, og til sidst blev jeg så frustreret over, at jeg ikke selv kunne styre min blog, at jeg sagde min kontrakt op. Jeg er ude af Bloggers Delight d. 1. juli 2013.

I forbindelse med bloggen har jeg haft rigtig stor succes, og min blog bliver læst af mere end 6000 unikke pesoner om måneden, har over 16.000 sidevisninger om måneden og en Google Pagerank på 3/10. Når jeg får mere kontrol over bloggen, glæder jeg mig til at udvikle den endnu mere.

 

WEBSHOPEJEREN

billige sleeves Jeg har altid drømt om at have min egen butik – som barn solgte jeg hjemmelavede hårdimser med en veninde ude foran hendes hus. Vi opdagede hurtigt, at der var et marked for vores produkt, men vi formåede simpelthen ikke at nå ud til særlig mange kunder på villavejen i det nordlige Odense, og da nabobørnene havde købt hver deres hårdims, måtte vi lukke butikken – vi skulle alligevel også i skole dagen efter…

Siden er der sket meget, og i dag er danskerne hyppige internet-shoppere. Derfor besluttede min kæreste og jeg os for endelig at indfri vores drømme om at starte en webshop, og d. 1. maj kunne vi slå dørene op for vores webshop med computer sleeves – billigesleeves.dk!

Inspirationen til shoppen kom egentlig, da min kæreste ikke kunne finde et simpelt, billigt sleeve til sin MacBook, da hans dyre sleeve fra Humac gik i stykker. Et år senere sælger vi dem selv fra 99 kr. En spændende rejse!

AFFILIATE MARKETING-NØRDEN

affiliate marketing Min fascination for affiliate marketing begyndte, da jeg lavede mit første affiliate-salg og tjente mine første penge på en gammel blog, der nu er lukket ned. En af mine venner fik mig til at lave et affiliate-link til Hapii.dk (der desværre ikke har et affiliate program længere), da jeg skrev et indlæg om min Nespresso maskine.

De 274 kr., jeg tjente på salget, kunne jeg slet ikke få armene ned over igen. Det er de bedste penge, jeg endnu har tjent.

Herefter er min interesse for affiliate marketing blevet stimuleret via en masse bøger og blogindlæg om emnet, og i maj 2012 kastede jeg mig ud i min første “rigtige” affiliateside, Beautyguru. Senere kom Modehjem til, som jeg deltog med ved Affiliate DM 2012. Jeg endte på en 12. plads, og hvis man tager min indsats i betragtning, er det faktisk en ganske fin placering.

Jeg har været en doven skid, når det kommer til affiliate marketing, men det er et af de områder, jeg vil til at satse meget mere af min tid på, da det er min drøm at kunne skabe en god, “passiv indkomst”.

Jeg interesserer mig også rigtig meget for andre smarte måder at tjene penge på, og jeg er die hard fan af Pat Flynn fra Smart Passive Income – han er den vildeste inspirationskilde, og han har plantet så mange idéer og drømme hos mig, at det halve kunne være nok. Jeg er også besat af drømmen om at udgive ebøger, apps og andet godt.

DEN DIGITALE NOMADE

san franciscoJeg elsker at rejse og opleve nye kulturer, møde nye mennesker og se nye steder, og på det seneste har jeg opdaget en hel kultur af såkaldte digitale nomader, der rejser rundt, mens de arbejder – fuld tid.

Både min kæreste og jeg arbejder udelukkende online, og nu er vi endelig klar til at starte livet som fuldtidsrejsende, der arbejder på farten – alt, vi behøver, er vores computere og en internetforbindelse.

Vi glæder os begge til at opleve verden sammen, og vi har planer om at udforske Europa på cykel denne sommer, for at rejse til Sydamerika til efteråret. Hvad der skal ske herefter, må tiden vise!

Vi kan i alle tilfælde tilføje titlen som rejsebloggere på vores CV – vi har nemlig startet en engelsk rejseblog, hvor vi vil dokumentere vores rejser og liv som digitale nomader.

FACTS

Celia + Jonas

 • Jeg er født og opvokset i Odense, men flyttede til København med min far som 16-årig.
 • Jeg er 22 år gammel
 • Jeg er Mat/Fys student fra Zahles Gymnasieskole
 • Jeg skiftede fra den samfundsfaglige retning, da min lærer gav mig dårlige karakterer pga. mine politiske holdninger.
 • Jeg er liberalist, og var meget politisk aktiv i mine teenageår. I dag vil jeg bare gerne være fri og lades i fred – særligt af stater!
 • Jeg droppede ud af KU i januar 2012, hvor jeg gik på tredje semester på jurastudiet.
 • Jeg har ingen planer om at tage en uddannelse.
 • Jeg er pokkers glad for ham på billedet til højre – vi deler holdninger og drømme og er stadig helt pjattede med hinanden efter mere end 5 år sammen.
 • Jeg har fantastiske forældre, som jeg er enormt stolte af og ser utroligt meget op til. Min mor for sin enorme viden, kærlige sind og person, sin evige støtte og altid inspirerende vedholdenhed, og min far for sit selvstændige fokus, sin urokkelige tro på mig og sin skønne person. I’m one lucky gal!
 • Jeg er vildt interesseret fotografi og tager selv de billeder, du finder på mine blogs og min webshop. Jeg har et Nikon D40 og skyder for det meste med mit Nikkor 50mm f/1.8 objektiv – og ellers med mit standard 18-55mm.
 • Jeg elsker musik og spiller klaver på hobbyplan og synger meget.
 • Jeg elsker at læse blogs og bøger. Nogle af de bøger, der har ændret mest for mig er: The 4-Hour Workweek af Tim Ferris, Better Than College af Blake Boles, The Education af Millionaires af Michael Ellsberg og Rich Dad Poor Dad af Robert Kiyosaki.

* * *

Tak fordi du læser med!

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *