Milepæl nået: over 1000 kr. tjent på affiliate på én dag

DSC_0966This is how we roll in Belize…

I går skete det sgu. Jeg nåede en kæmpe milepæl med min affiliateindtjening.

Jeg lavede 9 salg i går gennem mine sites, og beløbet sneg sig for første gang nogensinde over 1000 kr. tjent på en enkelt dag.

Det er skisme stort! Det svarer altså til mange timers arbejde, som bare er tikket ind på min konto helt af sig selv.

Det føles helt fantastisk og står i skarp kontrast til de første 14 kr., jeg nogensinde tjente på affiliate, og som skulle vise sig at blive startskuddet til en kæmpe passion hos mig.

Tænk engang. 1000+ kr. på en dag. Av, jeg er altså stolt!

Dog er det ikke alle dage, der har været så gode. Jeg har haft gode dage på 600-800 kr. tjent, men jeg har også haft ringe dage med omkring 100 kr. i indtjening – af og til vist også mindre!

Så jeg når nok ikke mit mål om at tjene 10.000 kr. om måneden her i marts, men jeg har egentlig heller ikke gjort mig meget fortjent til det. Marts har stået i rejsetegn, og vi har set en masse af Mexico og er nu endelig rejst ind i et nyt land: Belize.

Her er fantastisk, og vi har lavet nogle spændende samarbejder igennem rejsebloggen, så der har været rigeligt at se til!

Dog er jeg nu i gang med at producere mere indhold til mine sites, og jeg kan jo så allerede høste frugten af mit arbejde – 1000 kr. på en dag havde jeg nok ikke nået uden mit nye indhold!

Jeg håber dog trods alt, at jeg får slået min indtjeningsrekord denne måned, og jeg skal dermed nå over 7100 kr. tjent i marts på affiliate. Men det ser faktisk ud til at lykkes – jeg mangler kun 300 kr. inden 1. april for at slå rekorden! :)

Jeg går i øvrigt og arbejder på et indlæg om, hvordan det kan lade sig gøre at få en EPC på over 50 kr. – så dét kan I jo se frem til plus marts måneds indkomstrapport, som kommer når måneden er omme.

Det bliver spændende, og jeg søsætter også flere ting i den kommende tid, så jeg snart kan nå mit mål om at springe en fem-cifret månedsindtægt gennem mine sites! Insane!

Hallelujah, fremtiden ser lys ud! Affiliate er vejen frem – kan I så komme i gang. ;)

Blev du inspireret af dette indlæg? Så del det gerne med dit netværk!Email this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0

Indlæg du også vil synes om

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 kommentarer

 • SVAR

  Celia, hvor er du sej!!! Her har vi noget til at have tjent på det første salg (20 kr) som vi er meget stolte af. Du er en stor inspiration! Vi overvejer om vi skal lave en side på engelsk, fordi potentialet er meget større her. Hvilket sprog skriver du på?

  • SVAR

   TUSIND tak! :) Det er virkelig fedt, hvis jeg kan inspirere lidt. :) Jeg har kun vores rejseblog, som er på engelsk. Alle mine penge er tjent på danske sites, men det er helt sikkert rigtigt, at der er mange, mange flere penge på det engelske marked! … Dog er konkurrencen også meget større.

   Personligt føler jeg, at det er “nemmere” at lave affiliate marketing på dansk med danske sites. For det første er sproget meget nemmere for mig, og for det andet kender jeg alle de forskellige shops, jeg henviser til. Jeg ved bare, hvordan det fungerer, og det gør det nemmere for mig.

   Dog kaster vi os ud i et projekt på engelsk nu, så om nogle måneder er jeg måske bedre at spørge og vil kunne give et bedre svar. :) Jeg skal nok holde siden her opdateret med mine projekter, successer og erfaringer!

   Og tillykke med de 20 kr.! Det kan blive starten på noget meget større, så bare klø på! :)

 • SVAR

  1.000 Kroner på bare én dag, det er virkelig godt gået.. Så langt er jeg slet ikke nået endnu, men håber det kommer en dag. Du er god inspiration :)

  • SVAR

   Tusind, tusind tak, Stefan! Al held og lykke med det. :) Hvis du bare giver den gas, så skal det nok komme – hurtigere end du aner!