Indtjeningsrapport marts 2014

Jeg er klar med min tredje indkomstrapport, og den har været sjov at skrive, for den har også mit hidtil bedste resultat! Og jeg nåede mit mål om at tjene mindst 8000 kr. denne måned – det er altid fedt, når man når i mål!

Marts var en god måned for mig, og jeg fik lavet en del på mine sites. Jeg fik ikke lavet så meget, som jeg havde håbet, men vi rejste også en del rundt – først intensivt rundt i Mexico, hvor vi så byen Valladolid, svømmede med skildpadder i Akumal, slappede af på Isla Mujeres, så Ek Balam og Chichen Itzá ruinerne og kørte 6 timer i bus til Chetumal.

Derefter tog vi en båd til Belize, hvor vi opholdt os på øen Caye Caulker – fantastisk sted! Vi var et smut i San Pedro på naboøen Ambergris Caye, men det holdt vi kun ud i to dage, før vi vendte “hjem” til Caye Caulker igen.

Marts’ sidste dag brugte vi på at køre med bus til Guatemala, hvor vi lige nu er i Flores. I morgen skal vi op kl. 4 om morgenen (!) for at tage på en tur til ruinen Tikal, og klokken 20 hopper vi på en natbus til Antigua her i Guatemala. Der er nok at se til! :)

Hvad jeg har lavet i marts

Udover at rejse en pokkers meget, som I kan læse ovenfor, så fik jeg endelig skrevet lidt nyt indhold til mine sites – og det har givet pote! Jeg valgte at fokusere en del på det site, der lige nu giver mest, fordi jeg har den tanke, at hvis bare jeg kan øge besøgstallene, så vil jeg også øge min indtjening.

Fra mine tidligere indkomstrapporter kan I se, at jeg ikke har ret mange besøg, og netop den del vil jeg gerne lave om på. Jeg vil gerne have, at min side når ud til flere mennesker, så jeg dermed også kan tjene flere penge.

Jeg fik skabt nogle nye, lange guides, og jeg åbnede også op for en interview-serie på det site, der tjener de fleste af mine penge, og det blev der heldigvis taget godt imod. Jeg fik også sendt mit første nyhedsbrev ud til de 50 sigups, jeg havde fået, og det gav lidt.

Jeg er desværre ikke rigtig kommet igang med mit nye rejsesite, som jeg skrev om sidst, så det har ikke tjent nogle penge endnu. Dog har jeg netop købt 10 artikler af dygtige Sander, og dem glæder jeg mig til at lægge online!

Hvad jeg skal nå i april

I april vil jeg gerne nå at få arbejdet mere med min side, der tjener størstedelen af beløbene. Jeg har allerede materiale til tre nye interviews, som jeg skal have postet hurtigst muligt, og så skal jeg også have lavet nogle flere guides.

Jeg har især en guide, der er særligt efterspurgt, så den skal jeg have lavet. Den er dog så omfattende, at jeg nok vil lave den til en ebog, som man kan få, ved at signe up til mit nyhedsbrev. Jeg vil gerne som minimum i gang med den i denne måned, men hvis jeg kan nå at udgive den også, ville det være en kæmpe sejr!

Derudover skal jeg have lagt de artikler, jeg købte af Sander, online, og så vil jeg gerne selv have udgivet nogle af de indlæg, som jeg selv er halvt færdige med. Jeg vil også nu prøve at fokusere langt mere på mine sites, så jeg helt kan komme væk fra kundearbejde.

Jeg drømmer lidt om at ramme 10.000 kr. i april. Og det må være mit mål. Det virker helt uvirkeligt, men hvis jeg nu virkelig gør en indsats, kan det jo være, at det rent faktisk vil lykkes! Jeg er faktisk ikke så langt fra:

Indtjening breakdown for marts

Jeg er så excited over endelig at kunne dele tallene. De endte en del højere, end jeg havde regnet med, og det er jo en positiv udvikling!

Here we go:

Besøg

Site #1 – 3153 besøg (2573 i februar. +580)

Site #2 – 1084 besøg (936 i februar. +148)

Indtjening

Site #1 – 6042,15 kr. (4600 kr. i februar. +1442,15 kr.)

Site #2 – 2672,86 kr. (1678,16 kr. i februar. +994,7kr.)

I Alt: 8715,01 kr. (6278,16 kr. i januar  +1436,85 kr.)

Det var alt fra mig for denne gang! Hvis I har nogle spørgsmål, så smid en kommentar, så vil jeg prøve at svare bedst muligt.

Jeg håber, at kunne lave første 5-cifrede rapport næste gang! Tror I på det? :)

[line]

Blev du inspireret af dette indlæg? Så del det gerne med dit netværk!Email this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0

Indlæg du også vil synes om

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 kommentarer

 • SVAR

  Tillykke Celia! Det er rigtig godt gået!!! Keep up det gode arbejde og nyd Sydamerika! Indlæg tagget som girl power…?

  • SVAR

   Tusind tak! :) Det er en super fed følelse at sidde med i hvert fald. Jeg er så glad for, at det går fremad med affiliate. Det gør vores livsstil meget, meget nemmere.

   Will do! Haha – ja. ;) Random tag! Men det er da girl power at tjene penge online? :D

 • SVAR

  Først og fremmest lige et obligatorisk tillykke. Jeg kan se, at du arbejder hårdt for det, så din stigende indtjening er i den grad fortjent!

  Og så er det virkelig fedt at se, hvordan du faktisk trækker en del indtjening ud af relativt få besøgende. Jeg har flere websites, der kan matche i trafikmængde, men som ikke genererer i nærheden af det samme. De har selvfølgelig også nogle lidt andre hovedmål – men alligevel.

  Glæder mig til at læse næste rapport.

  • SVAR

   Tusind tak for de søde ord, Mark. :)

   Ja, jeg er også selv overrasket over, at jeg tjener det beløb på kun lidt over 4000 besøg sammenlagt. Men det er netop grunden til, at jeg nu vil fokusere på at få flere besøg – for så tænker jeg, at indtjeningen må stige. :)

   Tusind tak!

 • SVAR

  Fantastisk at følge med, og tak for at dele. Ville lige hører dig omkring følgende,
  Hvor mange sider foretrækker du at arbejde med, og vigtigst af alt, hvor længe bruger du på at få ideen til projektet og hvor længe “giver du det” for at se om det har muligheder fremadrettet (ift. at påbegynde et andet i stedet).?

  • SVAR

   Hej Nicolaj. Mange tak! Det er fedt, at du gider at følge med. :)
   Jeg foretrækker egentlig at arbejde med få sites, som jeg føler, at jeg kan have det godt med at skrive. Forstået på den måde, at jeg hellere vil væk fra nemme produktsider (selvom jeg har en, der tjener ok) og i stedet over til sites, som jeg kan være stolt af og dele i min omgangskreds også.:)
   Idéerne til mine sites opstår ret ofte. Jeg køber ofte domænet og er klar til at gå i gang, og så ser jeg, om jeg får skrevet noget på det. Hvis ikke, så lader jeg være med at forlænge domænet, når jeg får regningen efter et år. ;) Med de projekter, som jeg virkelig brænder for, der får jeg skrevet, og så giver jeg den egentlig bare så meget gas, som jeg kan.
   Med det site, som tjener flest penge, havde jeg egentlig arbejdet helt vildt med det, og så havde jeg glemt det lidt… Eller, der skete ikke noget de første par måneder, så jeg holdt op med at arbejde på det. Pludselig begyndte jeg at få flere og flere likes på dens Facebookside. Og ved de ca. 200 likes (som jeg vel at mærke ikke havde gjort andet for end at have en like-boks på selve siden) valgte jeg at kigge på Analytics. Der var en del besøg, og jeg havde misset et hav af kommentarer! Og så begyndte jeg at arbejde med den igen! :) Og det viste sig at være en god investering. ;)

   Jeg tror, at de fleste sites skal have lidt tid, før de viser deres fulde potentiale. Det gjorde jeg faktisk også med det andet site, jeg har. :) De begyndte begge først rigtigt at lave penge, da jeg havde haft dem i et år.

 • SVAR

  Kanon arbejde! :D

  Hvor mange timer har du ca. kastet i din side, der giver mest, her i marts måned? Og tror du, at du kan komme op på 10.000 i april med samme mængde timer? :)

  • SVAR

   Tak, Sander!! :D

   I marts har jeg lagt måske 10 timer i sitet sammenlagt. Jeg holder slet ikke styr på den del! Det er nok også i høj grad gammelt arbejde, jeg høster frugten af nu. :) Jeg havde siden i halvandet år, før jeg satte en smule affiliate ind, og der arbejdede jeg en del på den.

   I april vil jeg gerne arbejde mere på mine sites! Om 10k er muligt, ved jeg ikke, men jeg skal i hvert fald knokle for, at det sker! :)

 • SVAR

  Ja, vi gør! :D (altså tror på det…)

  • SVAR

   Weehuu! Så skal der sgu lidt fart på – har haft nogle sløve første dage her i april… :/

 • SVAR

  Godt gået Celia!
  Hvis du når 10 k på en måned, er det jo helt vild! Jeg går stadig efter at ramme de 1000 kroner ;)

 • SVAR

  Awesome! Godt gået og tillykke med resultatet.

  Måske man burde lægge noget mere tid i affiliate :)

  Venlig hilsen Tue

  • SVAR

   Tusind tak, Tue!

   Haha – og jeg tænker, at man burde lægge mere i digitale produkter… :)

   • SVAR

    He he – jo, digitale produkter er bestemt et udemærket supplement til affiliate indtægt. Skriv hvis du har støder på spørgsmål e.lign.

    Venlig hilsen Tue

    • SVAR

     Det kan jo snildt være, at jeg gør det! Jeg har faktisk planer om at sælge en ebog fra 1. august, så der kunne meget vel opstå nogle problemer i den forbindelse. :) Tak for dit store arbejde og inspiration!