Indtjeningsrapport februar 2014 – 6278,16 kr.

Os i Tulum, MexicoSightseeing i Tulum, Mexico

Det er blevet tid til min anden indtjeningsrapport nogensinde. Det her er noget, jeg virkelig holder af at gøre, for det giver mig et klart overblik over, hvordan det går, hvad der virker, og om jeg hele tiden udvikler mig.

Februar er årets korteste måned, og jeg kan forstå på folk omkring mig, at det er en ret flad måned for de fleste, når det kommer til affiliate marketing.

Og det har det egentlig også været for mig – eller ikke helt, men min februar har ikke været lige så god som min januar, hvor indtjeningen var ca. 1000 kr. mere.

Men jeg er stadig ny, når det kommer til faktisk at tjene betydelige penge på mine sites, så jeg er egentlig godt tilfreds – særligt når jeg tager min indsats (eller mangel på samme) i betragtning. ;)

Hvad jeg har lavet i februar

Som nævnt har jeg ikke været super effektiv i februar. Jeg skrev sidst om en masse forskellige mål, jeg havde sat mig for februar, men dem fik jeg ikke helt indfriet…

Hvorfor? Ja, det ved jeg sgu ikke helt. Jeg er faktisk virkelig træt af mig selv på det her punkt, og jeg skal virkelig hanke op i mig selv her i marts! Her til sidst i februar fik jeg sat gang i en masse, og jeg føler mig meget inspireret, så jeg må hellere komme i gang.

Det, der lidt slog mig ud af kurs først i måneden, var dette:

Google annoncer

Jeg så pludselig et kæmpe fald i salg på min produktside, som egentlig plejer at give ret godt. Jeg gik fra at lave 100-200 kr. i salg om dagen til 13-40 kr. om dagen. What? Jeg skyndte mig ind på Google for at se, hvad pokker der skete, og så opdagede jeg disse klamme nye annoncer… ;)

Og hvad betyder det så? Jo, det betyder, at den prissammenligning, som jeg plejede at tjene godt på, pludselig blev ligegyldig, da Google nu selv viser en prissammenligning, når folk googler produkter.

Det måtte jo ske før eller siden. Jeg er bare glad for, at det trods alt “kun” var ca. 2500 kr., jeg tjente på siden, så jeg ikke mister hele min indtjening på det her.

Dette bekræfter mig kun i, at jeg skal fokusere mere på mit seriøse site, der rent faktisk leverer godt indhold og hjælper folk. Det er vejen frem. Alt dette med produktsider er lidt for “shaky” for min smag.

Jeg har dog set en lille øgning i salg igen her sidst på måneden, så måske dropper jeg den ikke med det samme – den skal bare ikke være mit primære fokus.

Og så har jeg startet et nyt site! :)

Hvad jeg skal nå i marts

Marts kommer til at være præget af rigtig meget rejsen rundt, og derfor tør jeg ikke sætte alt for højre krav til mig selv igen. Jeg glæder mig meget til at komme videre fra Playa del Carmen, selvom jeg også kommer til at savne mit Caribiske paradis helt vildt. Heldigvis bliver vi ved det Caribiske Hav – denne gang i Belize.

Derfor skal jeg være bedre til at arbejde fokuseret med mine sites, og jeg har allerede sat gang i en hel masse forskellige ting, der burde give mig nogle gode resultater for marts.

Jeg skal til at lave interviews på min seriøse side, og jeg glæder mig meget til at se, hvad det kommer til at betyde for siden. Jeg håber og tror på, at det vil give flere besøgende, som jeg vil gøre mit for at konvertere bedre.

Derudover skal jeg have gang i mit nye site, som kommer til at handle om rejser og planlægning heraf. Det er en kæmpe industri, og da jeg selv lever et liv bestående af at rejse, giver det mening for mig at skrive om det. Det interesserer mig, og jeg har rigtig meget at byde ind med, så det burde være en sikker vinder. ;)

Måske vil jeg skrive lidt tekster til min produktside. Jeg har lavet søgeordsanalyse og har nogle steder, hvor jeg virkelig bør sætte ind. Jeg er træt af, at jeg ikke tjener en solid indkomst på affiliate – jeg er træt af at arbejde for andre og vil klare mig selv! Så sæt igang. ;)

Indtjening breakdown for ferbuar

Så skal vi til det sjove – tallene! Jeg kommer til at bruge de samme betegnelser, som jeg brugte sidst, men Site #3 frafalder, da den ikke har tjent noget denne måned. Næste måned håber jeg, at mit nye rejsesite kommer på listen, men nu må vi lige se.

Site #1 er mit seriøse site og det, som jeg har mest fokus på og gerne vil arbejde hårdest på. Site #2 er mit produktsite, der har lidt lidt under Googles nye produktannoncer med billeder og priser på.

Så lad os se på det!

Besøg

Site #1 – 2573 besøg (2435 i januar. +138)

Site #2 – 936 besøg (998 i december. -62)

Indtjening

Site #1 – 4600 kr. (4250 kr. i januar. +350 kr.)

Site #2 – 1678,16 kr. (2588,08 kr. i januar. -909,92 kr.)

I Alt: 6278,16 kr. (7095,65 kr. i januar  -818,49 kr.)*

[line]

*Grunden til, at tallene ser liiidt underlige ud her, er, at jeg ikke har tallene fra mit Site #3 fra januar rapporten med. Men beregningerne er korrekte. :) 

I marts gad jeg virkelig godt at nå over 8000 kr. – og hvis jeg arbejder på det, så er jeg sikker på, at det godt kan lade sig gøre. Forholdet mellem mine besøgstal og min indtjening er virkelig god, så hvis jeg øger mine besøgstal ved at fokusere, så er jeg sikker på, at det nok skal lade sig gøre.

Derudover har jeg sat mig det mål, at jeg i 2014 vil tjene 15.000 kr. om måneden på mine sites. Det er et fint mål, som jeg ville have det så vildt over at nå! Så nu skal den bare have fuld spade, så jeg kan nå mine mål og fortsætte min skønne rejse rundt i verden!

Mit mål for site #1 er, at det i marts skal tjene 200 kr. pr. dag i gennemsnit. Dvs., at jeg skal tjene 6200 kr. på det site alene! For mit nye rejsesite er målet at lave mindst et salg. :)

[line]

Jeg håber, I har nydt rapporten, og at I selv også har haft en nogenlunde fornuftig februar! :)

Blev du inspireret af dette indlæg? Så del det gerne med dit netværk!Email this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0

Indlæg du også vil synes om

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 kommentarer

 • SVAR

  Virkelig gode indlæg du skriver Celia! Har lige fundet frem til din side, og der gik hurtigt en halv time herinde.. Interessant hvad du tjener på dine sider, fortsæt det gode arbejde så skal du nok nå dine mål :-)!
  Følger med her fremover

  • SVAR

   Hvor er det fedt at høre, Simon! :) Jeg er rigtig glad for, at du kunne bruge mine indlæg til noget. :)
   Tusind tak. Jeg er topmotiveret til at fortsætte med at lave affiliate marketing! Velkommen til.

 • SVAR

  Ser skide godt ud. Langt mere end hvad jeg får tjent lige pt. på affiliate delen :-)

  15.000 om måneden ville være en kanon indsats – og det handler i virkeligheden bare om at fortsætte med det, der virker.

  Jeg synes personligt selv, at jeg ofte bliver fanget i den fælde, at jeg finder ud af noget, der virker, og så kaster jeg mig ud i noget andet, for at finde ud af om mon også virker. I stedet for burde man jo bare fortsætte i den rille, som man er i, da det allerede tjener penge til en.

  Håber de 15k bliver ramt – med lidt fart på gør du det bare inden sommer ;)

  • SVAR

   Tusind tak, Sander!

   Ja, det har du helt ret i. Jeg skal bare sparke endnu mere igang på de sider, som faktisk betaler sig. Og jeg forsøger også at satse på de mere “tunge” sider og går væk fra produktsider. Det andet giver bedre, tror jeg.

   Haha, jeg kender godt det der med at gå i gang med noget nyt! Jeg er også selv bange for at “fejle” eller at fucke noget op der, hvor det egentlig virker. Jeg ved ikke, om det giver mening. Men jeg er bange for at give alt, og så fejle fuldstændigt… Det er sgu en dårlig egenskab at have, synes jeg :D Må tvinge mig selv videre. Hehe.

   Me fucking too! Det kunne være så SYGT, hvis 15k blev min nye månedsløn. :P Uii, don’t even say it… ;) Jeg er bange for, at min hjerne håber for meeeget mere end 15k… ;)