Hvordan har du råd til at sidde i Danmark og arbejde?

Først og fremmest et kæmpe tak for den fede feebback, jeg fik på mit indlæg om affiliate både i kommentarfeltet og ikke mindst på Google+. Det betyder meget for mig. Og det er kun med til at motivere mig endnu mere til at blive ved med at arbejde på mine sites.

Selvom det går rigtig godt fremad med mine sites, så har den kvikke læser nok bemærket, at 4042,75 kr. ikke er mange penge, hvis det er det, man skal leve af.

Ved siden af min affiliateindtægter, finansierer jeg lige nu mit liv med ganske få kunder. Og jeg mener virkelig ganske få kunder. Jeg er sikker på, at de fleste af jer ville være ret forbavsede over, hvor få penge jeg egentlig har at rykke med om måneden.

Naturligvis tjener min kæreste også penge – og lige nu skyder vi hele molevitten ind i én pulje og finansierer vores liv sådan.

Men hvilket liv? Vores liv i Caribien, naturligvis!

 photo DSC_1059_zps46ffbecf.jpg

Vi bor, som jeg nævnte kort i sidste indlæg, lige nu i Mexico – nærmere betegnet i Playa del Carmen lige ved det Caribiske Hav. Her er ekstremt lækkert. Vejret er perfekt, sandet er blødt og havet er helt blåt og varmt.

Jeg modtager flere og flere beskeder og mails fra folk, som jeg knapt nok kender, der vil vide, hvordan pokker vi har råd til det. Har vi vundet i Lotto? Well, not exactly. Vi lever faktisk ekstremt meget billigere, end vi gjorde i Danmark, så lad mig vende spørgsmålet om:

Hvordan har du råd til at bo i Danmark?

Da vi boede i København, sad vi med en relativt billig husleje, da min kæreste ikke skyldte noget i sin lejlighed – 6000 kr. måtte vi slippe hver måned. Det er faktisk ret mange penge, når man begge er selvstændige og prøver at banke en forretning op.

Derudover kom maden. Av for pokker. Vi prøvede altid at spise godt og sundt og så meget i stil med paleo-diæten, som vi havde rå til. Det slap hurtigt op i 3000 kr. om måneden.

Tilføj derudover udgifter til DSB – verdens dyreste og mest elendige togselskab. Vi har begge stort set hele vores familie På Vest- og Sydsjælland, og jeg har min mor og farmor og farfar på Fyn også. Det løber virkelig hurtigt op i billetter.

Og når vi lige skulle mødes med venner i byen til en kop kaffe, løb det jo hurtigt op også. Danmark er et ekstremt dyrt land at bo i, og det går kun mere og mere op for mig, jo mere vi rejser rundt i verden.

Når jeg kigger på vores økonomi lige nu, så er jeg sgu glad for, at jeg ikke skal betale danske priser! Så hvordan får du råd?

Livet uden for Danmark

 photo DSC_1096_zps813dd33d.jpg

Det er over et halvt år siden, vi boede i Danmark – tiden går så stærkt. Men jeg savner det ikke – ikke et sekund. Jeg savner min fantastiske familie og mine skønne venner, men her priser jeg mig virkelig lykkelig over internettet. Jeg kan chatte med min mor stort set hver dag, sige godnat til mine lillesøstre på Skype, fange alle mine veninder på Snapchat og Facebook, skrive med min far på Whatsapp – hvilken fantastisk verden vi dog lever i!

Men Danmark og livet i Danmark savner jeg ikke. Slet ikke i disse tider, hvor det er uendeligt koldt og mørkt hele tiden. Jeg mister simpelthen al min energi, når det er sådan et kedeligt vejr.

Her i Mexico får vi masser af sol, og det motiverer mig virkelig på en fantastisk måde. Vi får også en masse fede oplevelser – at bo i Caribien er bestemt ikke dårligt, og vi nyder virkelig at have en hverdag her.

Men hvad koster det egentlig at bo på Mexicos Caribiske kyst? Det spørgsmål har jeg fået en del på det seneste – så hvorfor ikke kaste lidt lys over det her på siden, så I alle sammen kan se det?

 photo home_zps24c10c54.jpg

Vi betaler lige nu 2000 kr. for vores studio lejlighed to minutter fra stranden. 2000 kr. om måneden. Det er ikke mange penge! Vores første måned kostede det dobbelte, men det var fordi, vi ankom midt i juleperioden, hvor priserne er fuldstændigt absurde her, da ca. halvdelen af USA kommer herned for deres 2 ugers ferie!

Maden, åh maden! Den er fantastisk. Og den er billig. Jeg har aldrig rigtig været den store fan af det mexikanske køkken, men det er fordi, vi ikke kan finde ud af at lave netop mexikansk mad i Danmark – at all.

Det kan de hernede. For at give nogle eksempler: En taco (som hernede er i blødt brød IKKE en hård skal som i Danmark) kan fås til 4 kr. pr. stk. på restaurant, en burrito med masser af kød og ost og grønt og med guacamole, ris og frijoles (bønner) ved siden af koster 25 kr. på restaurant, 1 liter smoothie af de lækreste frugter koster ca. 18 kr. osv. Alt dette er på restauranter of caféer (de lokale) – hvis man handler ind i et supermarked koster mad vitterligt ingenting.

Derudover koster det ca. 20 kr. at få vasket sit tøj på vaskeri – og det er for en hel maskinefuld, der bliver vasket, tørret, lagt sammen og pakket, det er sgu service! Taxaer er også billige, hvis man holder fast i at få en god pris, de er nemlig vant til at tage røven på turisterne, så her skal man lige være påpasselig.

For at give et godt eksempel: I dag spiste vi morgenmad på restaurant, hvorefter vi fortsatte til Starbucks, som hernede har verdens hurtigste internet, og drak to kopper kaffe og arbejdede lidt. Senere spiste vi ude – en omgang lækker alambre, og vi sluttede af med en smoothie hver som dessert. Pris for i dag for os begge: 274 kr. – og det er altså med husleje og alt! Not bad.

Hvis vi levede hver dag sådan, så ville vi stadig kun bruge 8220 kr. på en hel måned – og så ville vi spise ud hver dag, gå på café hver dag og drikke lækre smoothies – hver dag. Det er jo en absurd lækker livsstil for de penge!

Misundelig? Skynd dig at komme af sted!

Jeg drømte om det her så længe, mens vi boede i Danmark. At pakke alt sammen og smutte. Det virkede bare for godt til at være sandt, på en måde. Jeg kunne ikke lade være med konstant at finde på undskyldninger for ikke at kunne tage af sted.

Men det var spild af tid. Hvorfor sidde og knokle og svede som en åndssvag i Danmark, mens vejret er gråt og deprimerende udenfor, og hvor du skal op og tjene vilde beløb for at kunne få det hele til at løbe rundt?

Når man starter op som selvstændig, så er det vigtigt at have tid og overskud til rent faktisk at arbejde på sine langsigtede mål – som f.eks. affiliate. I Danmark måtte vi konstant sige ja til kedeligt slavearbejde for kunder, så vi kunne få mad på bordet. Det er nedslidende og demotiverende i længden.

Jeg ville ønske, vi var skredet før. Vi kunne sagtens have klaret det. Og ved du hvad? Når jeg står op om morgenen og kigger ud i vores jungle-have, hvor solens stråler kigger ind mellem palmernes blade, så kan jeg ikke lade være med at smile.

Joiner du os!? :)

Blev du inspireret af dette indlæg? Så del det gerne med dit netværk!Email this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0

Indlæg du også vil synes om

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

22 kommentarer

 • SVAR

  Jeg elsker, at I har gjort det! Jeg kommer snart. Skal bare lige have gang i mine sites ;) Nåja og overbevist kæresten om at lykken ikke er et 9-17 job i Danmark…

  • SVAR

   TAK Ursula! Det føles også fedt endelig at være kommet af sted… :D Ja, det skal du! Håber også, jeres shop går godt! Og hey – 9-17 kan godt være nogens drøm! Men langt fra alles… Jeg går så meget ind for, at man tænker ud af boksen og former sit eget liv!

   • SVAR

    Shoppen går faktisk ganske godt, og jeg laver en del content til den. Jeg er også i kontakt med en amerikansk producent af et nyt babyprodukt, som jeg virkelig gerne vil distribuere! Men helt ærligt, jeg elsker at skrive, så selvfølgelig bør jeg da leve af affiliate:D

    Jeg synes bare, at det er så demotiverende, at man ikke ved om det site, man arbejder på, faktisk nogensinde vil give noget. Men nu prøver vi Affiliate 500 for så bliver jeg i hvert fald motiveret derfra :)

    • SVAR

     Hvor er det fedt at høre, Ursula! Du er også så skarp og hårdtarbejdende, når det kommer til at sprede ordet om et produkt! Den del kunne jeg godt nok godt lære meget af. :) Super godt gået! Og shops kan jo automatiseres – det er vores! :P Glæder mig til at høre mere om det nye produkt.

     Jeg tror, at hvis man lægger hårdt arbejde i affiliate, så skal det nok bære frugt. Det er jeg faktisk helt overbevist om! Naturligvis ved man ikke hvor meget, men det er også en del af charmen, synes jeg. En måde at gøre det på, er at satse på flere sites og bygge dem op. Senere kan man så se, hvad der egentlig tjener penge, og hvilke sites man bedst kan lide at skrive på. Bare kom i gang. :D

 • SVAR

  Hvor er det fantastisk læsning! Med et seriøst budskab selvfølgelig.
  Men hvor starter man? Jeg synes det virker som den lækreste levemåde, men jeg har ingen ide om hvor man tager fat! Forretningsplaner og op start af virksomhed har jeg arbejdet med. Men jeg er stadig helt lost på affiliate links, som ser ud til at være din hovedindtægt.
  Jeg synes det er sejt, at I kan styre det hele derfra, hvor I nu engang er. :-)
  Sejt I har fulgt drømmen, det kan mærkes i maven, at man gør det rigtige! :-)

  • SVAR

   SKØNT at høre, Heidi! :)
   Man starter lige dér, hvor man har en interesse og kan se en vision. Jeg kan mærke, at jeg er bedre til at skrive, hvis jeg faktisk har interesse for emnet. :) Affiliate starter med at lave sin egen side (Jeg har f.eks. lavet verdens bedste guide til det lige her) og så kaste sig over de forskellige affiliate netværk. Jeg kommer til at skrive en del om det ovre på den side, jeg lige linkede til, så det skal jeg nok sende til dig, når det er klart!
   Men man kan lave en hel del forskelligt fra sin computer. Forfatte tekster, f.eks., hvilket vi også begge gør. Det handler om at finde noget at lave, der gør en mobil! Jeg ved jo, du f.eks. er god til at fotografere. Jeg læste om en i et blad, der rejste rundt og tilbød sine billeder. Hun ville f.eks. tage flotte billeder for et hotel, mod at kunne sove der i nogle nætter – meget vild måde at gøre det på! Det handler om at være kreativ. :)
   Penge kan man jo altid tjene… Men man skal passe på, at livet og de bedste år ikke forsvinder mellem fingrene på en…

 • SVAR

  Fantastisk motiverende indlæg! Jeg er så klar til, at tage ud og rejser/arbejde, når jeg bliver 18! Nu kan det egentligt kun gå for langsomt, for når man ser på, hvad i får lavet, mens i nyder livet bliver man jo helt misundelig!

  • SVAR

   Tusind tak, Simon! Ja, man skal jo lige være 18 først. :) Jeg er sikker på, at du nok skal klare den! Og du kommer til at få de fedeste år. Nu har du jo så tid til at arbejde på dine sites, så du allerede har en indkomst, når du tager af sted!
   Tak for de søde ord :)

 • SVAR

  Hej.
  Dejlig historie at hører. Mit spørgsmål.
  Som du nævner er alting meget billigere i Mexico sammenlignet med DK +++++. Men hvad med at komme på sygehus og gå til lægen, tandlæge og skolegang til børn hvordan er I stillet. Skal der tegnes privat forsikring eller er det gratis at få disse ydelser som i DK.
  Held og lykke
  Bedste hilsner.
  René

  • SVAR

   Hej Rene. :)
   Tak for din kommentar, jeg er glad for, at du kunne lide mit indlæg.
   Jeg har heldigvis ikke haft behov for at gå til lægen eller på sygehuset her, men den slags er helt sikkert også billigere. Jeg kender ikke noget til standarden, men mon ikke der findes nogle ganske gode privathospitaler her også. :) Den slags dækker man jo med en forsikring.
   Tandpleje her er ekstremt billigt, og jeg overvejer faktisk at få lavet et tjek. Mange amerikanere tager hertil for at kombinere ferie med tandpleje, da det er super billigt her i forhold til USA. Der skulle være nogle gode klinikker her i Playa del Carmen, hvor tandlægerne også taler engelsk.
   Børn… Ærlig talt, så har jeg på ingen måde interesseret mig for det. Vi har ingen børn og skal ikke have nogen foreløbigt. Det her er min personlige blog, jeg har ikke overskud til at sidde og undersøge, hvordan alle mulig andre ville være stillet.
   I øvrigt, så BOR vi ikke i Mexico. Vi er her i 2 måneder, og så rejser vi videre til Belize. Derefter videre til Guatemala. Vi er danske statsborgere og betaler stadig SKAT i Danmark. Vi er ikke ude på at bo nogen stedet fysisk, vi vil gerne rejse rundt og opleve verden. Skulle jeg flytte rigtigt til et andet land, valgte jeg nok USA.
   Så se det som en lang “ferie”, om du vil.
   Tak for dine lykønskninger. :)
   Mvh. Celia

 • SVAR

  Hej Celia

  Kender dig ikke, men vil gerne give applaus for et spændende indlæg og det er jo fedt du har fundet lykken.

  Det jeg som oftest ikke forstår er, at indlæg af den her type ofte ender med, at blive en skjult nedgørelse af Danmark. Jeg tror ikke det er bevidst, slet ikke, men det gør den ikke mindre reel.

  Du nævner ikke én ting du kunne lide ved DK – og det kan jo også være en reel følelse du har, at der ikke er noget i landet du er glad for. Ud over dine venner og familie, som teknisk set lige så godt kunne bo andre steder i verden :-)

  Det ville klæde den her slags indlæg også at vise taknemmelighed over at have haft en opvækst i et af verdens tryggeste samfund. ALTID at have adgang til gratis behandling på sygehuse mm (som vi så lige kan brokke os over fordi den jo er er ih og åh så elendig), at kunne få hjælp når man mest trænger til det og jeg kunne blive ved.

  Ja, vejret kunne da være langt mere fantastisk, og jeg drømmer da også om at bo i Australien f.eks., fordi vejret er så fedt, men det betyder altså ikke at jeg ikke elsker at bo i Danmark – for det gør jeg. Og jeg er pisse stolt af at være dansk, med hvad alt det indebærer.

  Men for mig, så virker sådan et indlæg her, blot som lidt brokkeri fra endnu en forkælet ung dansker, der ikke har lært (og ja, det er noget man skal lære for det er man ikke født med) at værdsatte det land man er vokset op i og som har givet dig og langt de fleste andre, muligheder der blot kan være drømme for andre. Og nej, du skal ikke være taknemmelig fordi afrikanere sulter osv, men du skal være taknemmelig for det DK har givet dig.

  Og hvem ved, måske er det du det også – det vil jeg egentlig ikke betvivle. Det kommer bare på ingen måde til udtryg i dit indlæg, og det synes jeg er en skam og så går jeg lidt i nationalt forsvars-mode om man vil :-)

  Det er fedt du forfølger dine drømme, det skal du endelig blive ved med, det fortjener alle. Men man skal huske hvor man kommer fra.

  Mvh Martin

  • SVAR

   Hej Martin.

   Tusind tak. Jeg er glad for, at du kan lide mit indlæg. :)

   Hvis noget er skjult, så er det nok fordi, det ikke er der. Det her er ikke en kritik af Danmark. Jeg er glad for at være dansk. Jeg er glad for de muligheder, det giver mig, og jeg er glad for min nogenlunde rolige barndom. Jeg har altid haft gode muligheder for at dygtiggøre mig, og jeg har haft forældre, der investerede tid, penge og kærlighed i mig, så jeg kunne blive en selvsikker person.

   Derudover er det nemmere for en dansker, der – som mig – lever af at skrive tekst. Konkurrencen fra Østen, som plager det engelsksprogede marked, er ikke-eksisterende i Danmark, og det giver mig en kæmpe fordel for at lave penge.

   Mit danske pas er et af de bedste i verden at eje. Jeg skal ikke søge visa til stort set nogle lande – jeg er fri som en fugl. Og det sætter jeg pris på.

   Mit mål er at bruge alle disse skønne ting til at forme det bedst mulige liv for mig selv.

   Men i Danmark har vi en tendens til at se med frygtens briller på alting. Hvor får det os hen? Ingen steder, er mit bud. Jeg prøver i dette indlæg at vise, at det faktisk kan være billigere at følge sine drømme i et andet land. Jeg prøver at stikke lidt til de unge, der ligesom mig ikke drømmer om et “normalt” liv, men gerne vil se verden og opleve andre ting og bestemme over deres eget liv.

   For mig har blogs hjulpet mig og de har givet mig modet til at springe ud i det – og det er det bedste, jeg nogensinde har gjort. Så hvis jeg kan inspirere andre til at gøre det samme, ved at vise hvor nemt det egentlig er, så er min lykke gjort.

   Jeg synes, du skal passe på med at lægge ord i munden på andre – det klæder de færreste. Og du bidrager egentlig ikke med noget særligt interessant andet end dårlig stemning. Jeg skal ikke ligge på mine grædende knæ og tilbede og takke det danske samfund. Jeg kan ikke gøre for, hvor jeg er født. Jeg er taknemmelig for min opvækst, men den tilskriver jeg nu mine fantastiske forældre, som begge betaler ekstremt meget i SKAT.

   Desuden betaler jeg selv dansk SKAT, som det ser ud nu. Så kom ned fra din høje hest, træk vejret helt ned i maven og forstå, at jeg ikke er ude på at snakke lort om Danmark.

   … bare rolig, I’m still Jenny from the block. ;)

   • SVAR

    Hej Celia

    Jeg er slet ikke på nogen høj hest, men det er jo svært at vide uden at kende mig ;-) Jeg er ikke specielt patriotisk eller noget og forstår så udemærket din trang til at opleve andre dele af verden. Den skal du sgu bare holde fat i og udnytte – fuldt ud. Og al respekt for at du har taget springet.

    Du mener jeg bidrager med dårlig stemning fordi jeg kommer med kritik? Hvordan hænger din verden sammen så – hvis du vil stikke til folk, skal man også kunne tage den imod. Giver man må man også tage imod ;-)

    Jeg lægger ikke ord i munden på nogen – tværtimod giver jeg udtryk for at jeg ikke tror du har haft den hensigt overhovedet, men derfor er det alligevel endt sådan, set fra mit sted. Fordi du ikke nævner andet end negative ting om Danmark. Og som en der ikke kender dig på nogen måde, kan jeg ikke gøre andet tolke ud fra skriften. Kendte jeg dig, kunne sagens sagtens være en anden, det ved du bedre end mig.

    Jeg beder dig ikke om noget, slet ikke om at ligge på dine grædende knæ (du må heller ikke lægge ord i min mund), jeg opfordrer kun til at tænke over hvor du kommer fra OG give udtryk for det, i stedet for kun at kritisere. Ellers ligner man hurtigt en sur gammel kone/mand der er utaknemmelig.

    Men jeg ser det jævnligt i den her slags indlæg, at det ender med at blive megen kritik af forholdene i Dk og derfor reagerede jeg. Det gik ud over dig, sådan går det engang i mellem – det tænker jeg ikke dør af, men det gør bare ikke at jeg kritiserer dig og dine hensigter, men kun din artikel ;-)

    • SVAR

     Kanon! Det er godt at høre, at du ikke er på nogen høj hest. ;) Men som du kan se, hader jeg bestemt ikke Danmark. Jeg synes, der er mange dårlige ting ved Danmark, mem der er bestemt også en del gode ting.

     I et indlæg, hvor jeg prøver at prikke lidt til folk, der drømmer om det samme som mig, giver det ikke meget mening først at redegøre for de positive ting, jeg ser ved Danmark – det ville godt nok blive et kedeligt indlæg, så.

     Og så synes jeg, at det er lidt flabet at tolke mit indlæg, som om jeg hader Danmark. Igen, det er fint, at du tolker visse ting gennem mit indlæg – men dirkete at opdigte og beskylde mig for ting, jeg ikke har skrevet… Det er lige groft nok. Det er sådan enhver konspiration starter – jeg er sikker på, at du er bedre end det. ;)

     … igen, dette er et blogindlæg, ikke en artikel. Det er to vidt forskellige genrer.

     • Jeg beskylder dig ikke for noget, men jeg spekulerer blot over, om du rent faktisk ikke kan finde noget positivt ved lille Dk.

      Når jeg skriver “Du nævner ikke én ting du kunne lide ved DK – og det kan jo også være en reel følelse du har, at der ikke er noget i landet du er glad for.” – så er det ikke andet end mig der spekulerer for åben skærm, simpelthen fordi jeg ud fra dit indlæg ikke kan hitte ud af om det simpelthen er sådan du har det. Jeg kan jo godt ræsonnere mig frem til, at chancen for at du har det sådan er lille, men ud fra indlægget kan jeg ikke vurdere det.

      Jeg er bedre end rigtig mange ting – men som menneske er man aldrig bedre end de spørgsmål man stiller. Så er det kun op til én selv at stille de spørgsmål, man har brug for at få svar på, på den måde der ligger nærmest for. Du har fået besvaret et spørgsmål ved at flytte til Mexico – i det her tilfælde vurdere jeg, at mit spørgsmål ville kræve langt mindre drastiske tiltag :-)

      Jeg forstår dit behov for at provokere, at prikke til folk (hvilket jeg i øvrigt godt kan lide), men det kunne være gjort på en langt mere elegant måde synes jeg. Og det ville jeg bare give udtryk for, da det nu er en blog med et kommentarspor ;-)

      Men nok om min galde – den behøver ikke fylde mere end højst nødvendigt. Du har svaret på mit spørgsmål – så beder jeg ikke om mere :-)

     • Super. :) Men nu har jeg jo redegjort for mit forhold til Danmark – så er den vel ikke så meget længere.

      Jeg ville ikke flytte permanent til Mexico, ikke lige nu i hvert fald. Jeg ville ikke flytte permanent til noget land. Lige nu vil jeg bare gerne rejse rundt i verden permanent og opleve en masse.

      Tja – hvis jeg havde gjort det, som du anbefaler, var mit indlæg nok ikke blevet læst 1000+ gange! Så jeg er nu meget glad for min måde at gøre det på. Og ja – så kan man jo altid spørge ind til det, hvilket du har gjort.

      Perfekt! Sov godt, det er vist sent i Danmark…

 • SVAR

  Tak for et super fedt indlæg – blev både misundelig og inspireret ;-) Familiesituationen gør det lidt besværligt at flytte men har lige tjekket og billetter til Cancun fås faktisk for lidt over 5.000 per mand så tror en lang barsels-tur til efteråret kunne være en mulighed. Tak for inspirationen og fortsat held og lykke med affiliaten :-)

  • SVAR

   Hej Philip. Tusind tak for en FED kommentar! :) Jeg tror, at du kan få rejser til Playa del Carmen via de store selskaber – så vidt jeg ved, flyver de direkte fra DK – måske en mulighed, hvis I har en lille en med? Jeg mener, at Spies og Star Tour f.eks. sælger rejser til Playa. Vi har endnu ikke været i Cancún, men den skulle være en del mere turistet og crowded end her! :)

   Held og lykke! Jeg håber, I kommer af sted!

 • SVAR

  Hej Celia

  Super fedt indlæg! Man får jo helt lyst til at rejse ned til varmen – og det hjælper nok heller ikke på det, at det sner, er bidende koldt og allerede er mørkt udenfor (i DK)…

  Jeg har et spørgsmål. Den lejlighed I bor i nu, har I fundet den via nettet eller fandt I først lejligheden da I ankom til Mexico? Og hvordan gør I med den lejlighed I skal bo i næste gang?

  Mvh.
  Thomas

  • SVAR

   Hej Thomas

   Tusind tak. Og tak for at du kiggede forbi. :) Jeg er glad for, at det kunne give dig lyst til at rejse ud!

   Vi blev anbefalet at bruge en kvinde, der hedder Elizabeth, som før har hjulpet mange rejsebloggere med at finde et sted at bo i længere tid her i Playa del Carmen. Nu har hun dog lavet et firma, hvis hjemmeside du kan besøge lige her.

   Vi skrev til hende på mail, og da vi ankom i Playa del Carmen sent om aftenen, blev vi hentet og kørt ud til vores lejlighed af hendes kollega Beatriz. Det har været en super god oplevelse, og vi har kun godt at sige om hendes service. :) Hun snakker fint engelsk, hvilket er et kæmpe plus, når man – som vi – ikke er så skarp i spansk (endnu!).

   Efter en måned i vores lejlighed lavede vi en aftale direkte med vores landlord om at blive en måned til. Vi fik en bedre pris – sikkert fordi Elizabeth var ude af aftalen, og fordi vores landlord nu kendte os og vidste, at vi var fine mennesker (han har nogle russere boende, som han er ret træt af…) – men helt sikkert også fordi det ikke var høj-høj sæson mere, som det var, da vi først ankom. Vi fik først et sted at bo dagen FØR vi tog af sted fra Florida! Vi havde brugt ugevis på at finde noget, så det var ret heldigt. :) Hvis du undgår december og starten af januar, skulle det ikke være noget problem at finde en ganske fornuftig bolig her i Playa til få penge. :)

   På hjemmesiden, jeg linkede til tidligere, kan du se de forskellige bolier, Elizabeth står for. Send hende en mail, hvis du vil vide de specifikke priser.

   Held og lykke. :)

   Mvh. Celia

 • SVAR

  Hej Celia.
  Vi er taget afsted☺ har gjort nogenlunde som dig! Tjener pengene via nettet (ikke affiliate) men princippet er det samme. Tjen lidt, bo i et varmt og billigt land og nyd livet!!! Balancen mellem arbejde og fritid er i top. Arbejder max 15 timer på en uge, bor billigt (ingen materiel luksus), men det er jo en prioritering.
  Har lige fundet din blog, men vil klart følge jeres eventyr på den anden side af jorden!
  Til alle andre: Alle der kan lave deres arbejde via nettet, kan gøre dette. Hvis de tør og ikke er bundet på hænder og fødder af gæld og dansk tryghedsmani.

  • SVAR

   Hej!
   Ih, hvor er det fedt at høre, at I har taget springet også. :) Det er jo så vigtigt at mærke sin mavefornemmelse og sætte ord på sine drømme, så man faktisk kan realisere dem. Jeg er helt enig med dig i, at det bestemt er rart at kunne arbejde med noget, som man selv vil, og friheden til at gøre det hvor og når man vil gør virkelig hele udfaldet for mig.

   Jeg er også meget enig i, at alle kan gøre det, hvis de virkelig gerne vil. Det er ikke raketvidenskab at tjene penge på ydelser, der kan udføres online. Følg gerne med på vores rejseblog Nomadic Danes også, her skriver vi meget om at rejse og arbejde online. På denne blog handler det om alt, jeg interesserer mig for, men mest sådan noget som online markedsføring osv. :)

   Mvh. Celia!